lördag 23 oktober 2010

Stoppa dokumenten!

Stoppa dokumenten, vi kan ju få reda på hur onda västerländska stater kan vara! Tänk om vi får veta att över hälften av de döda är civila! Vi kanske får reda på att det förekommit sanktionerad tortyr!

Ursäkten att det kan riskera soldaters liv är bara idiotisk eftersom det då är VÄRT det. Yttrandefriheten kommer först. Man kan ej tortera folk, dölja informationen och gråta "men det kan riskera livet på våra soldater" när någon vill offentliggöra hemskheterna. Muhammedbilderna ledde till dödsfall och nya sådana bilder kan riskera livet på fler civila. Ska staten gå och censurera sådana bilder då? Hur många vill att vi från och med nu censurerar all kritik mot islam? INGEN! Idiotiska argument av idiotiska krigsvurmare.

3 kommentarer:

  1. Framgår det även att majoriteten mördats av andra muslimska irakier?

    SvaraRadera
  2. anonym: Sluta blunda och sluta rösta på SD. Varför skriver du MUSLIMSKA irakier, är det relevant? Själv trodde jag det var hinduistiska irakier..
    Öppna ögonen och läs vad det står, kan inte finnas två majoriteter.

    SvaraRadera
  3. När allmänheten,politiker och övriga debattörer nyttjar statistik kan man bara konstatera att det är som med fyllot, lyktstolpen används som stöd istället för ljuskälla. Vi pressenteras uppgifter om antal döda i Irak, de USA positiva kommer att ifrågasätta uppgifterna, de USA negativa kommer att ta uppgifterna som sanningar. Vad nytt? inget!

    SvaraRadera