lördag 30 oktober 2010

Islamiseringen är här, raskriget stundar

Nu är det avgjort, inom några år kommer det vara ett raskrig! Svenskar mot invandrare! Kristna mot muslimer! Det är dags för inbörderskriget de smarta sverigetalibanerna har förutspått! Hur känns det nu att de kan säga "vad var det jag sa?" och pwna dig?

Personligen ser jag fram emot sharialagar i Sverige, ty de är mycket rättvisa! Det är bäst för alla att inse att slaget är förlorat och att ni, som mig, konverterar till den vinnande sidan. Sverige kommer aldrig vara sig likt och det är väl bra!? Öga för öga - tand för tand, vad är det för fel med det? I Sverige är lagarna mångt mycket värre än så. Om du fildelar eller skattefifflar så är det 200 ögon för öga och 100 tänder för varje tand, vilket är snäppet värre.

4 kommentarer:

  1. Vadå svenskar mot invandrare ? Tror du ex chilenare, spanjorer och kineser kommer stå på samma sida som muslimer ?

    SvaraRadera
  2. Just det, aldrig i livet.

    SvaraRadera
  3. Det pågår redan ett krig som Sverige deltar i, kriget i Afghanistan. Det är enklare för de som redan krigar att starta nya krig.

    SvaraRadera
  4. Kristna mot muslimer? Sverige är inte särskilt kristet längre. Enligt undersökningar kan så många som 85% av Sveriges befolkning vara befriade från religiös smörja.

    SvaraRadera