lördag 30 oktober 2010

Bajsutredning

Vad tycker ni om sexköpslagen? En väldigt politiserad och feministisk utredning säger att den är bra. I inledningen säger man också att utgångspunkten är att den är bra. Jaha, det bevisar att den är bra!

Vad hände med förslaget om statliga bordeller? :D
Ett helfestligt beslut. Argumentet mot sexköp är att många kvinnor utnyttjas och att man därför inte kan tillåta sexköp. Men varför då inte låta staten sköta det? Antingen är man statsdyrkare eller så får man medge att staten är skit. Samma argument använder man för att upprätta systembolagets och svenska spels monopol. Spelberoende och alkoholberoende är farliga saker och därför borde staten sköta det. Samma sak borde gälla här, staten kan sålla bort alla tjejer som inte ställer upp frivilligt. Men här menar feministtalibanerna säkert att "inga" tjejer ställer upp på sånt frivilligt. Det är tvång! Om inte direkt tvång så "kanske" det finns något i barndomen som gjort att de söker sig till sexindustrin. Sossar har som bekant inga problem med att omyndigförklara andra. VARFÖR HAR DESSA KVINNOR RÖSTRÄTT kan man då undra. Antingen är de vuxna nog över att bestämma över sina liv eller inte, bestäm er... Man skriver det faktiskt svart på vitt i "utredningen":

Med utgångs-
punkt i ett jämställdhets- och människorättsperspektiv och med
fokus flyttat från utbudet, dvs. de som utnyttjas i prostitution, till
efterfrågan, dvs. människohandlarna, kopplarna och sexköparna,
blir uppdelningen i frivillig och ofrivillig prostitution emellertid
inte relevant.
Hur fan kan det inte vara relevant? Idioti som bara kan komma från queer-forskare.

Sexköp bör legaliserar. Försäkringskassan ska också neka bidrag till folk som vägrar anta tjänsten som sexarbetare om han eller hon fått ett sådant jobberbjudande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar