torsdag 21 oktober 2010

Oh Noes, rika får störst inkomstökning!

Rika får en större inkomstökning! Ska vi verkligen tillåta nåt sånt? Man tar* pengar från fattiga och ger till rika, för f*!&n!

* Pengar till staten får man in genom skatter och den största inkomstskatten betalar rika (även om hela inkomstökningen kanske inte berodde på skattelättnader). Hur man då får det till att "man tar från fattiga" som vänstern beskriver det som är bortom mitt förstånd. Här beskrivs det ganska enkelt:

Två kompisar brukar gå in i en spelhall för att spela. Den ende pojken har rikare föräldrar än den andre så de delar på inträdet på 100 kr som så att den rike ungen betalar 80 kr och den fattige ungen betalar 20 kr. En dag säger ägaren "ni är mina favoritkunder, från och med nu ligger inträdet på 50 kr för er". Den rike som betalade 80% betalar således nu 40 kr och den fattige ungen betalar 10 kr. Det betyder att den rike ungen har tjänat 40 kr och den fattige ungen bara tjänar 10 kr på det.
Det är vid det här läget som sossen skriker "MEN FÖRESTÅNDAREN TAR PENGAR FRÅN DEN FATTIGE OCH GER TILL DEN RIKE"........... SUCKKKKK! Vad vänstern vill här är att den rike ska betala för hela inträdet plus ge den fattige 5 kr, för DÅ har nämligen båda tjänat lika mycket (25 kr) på det hela.

Vänstern skiter fullständigt i om folk blir fattigare eller rikare, det enda de bryr sig om är den magiska "klyftan" och deras påhittade "klasskamp". Det ser man lätt i RUT-motståndet:
Genom att sänka skatten så tar man INTE från fattiga och ger till folk som nyttjar hemtjänst. Man TAR MINDRE från folk som nyttjar hemtjänst. Pengarna tillhörde inte fattiga från början så hur fan kan man ta från dem????? Är det inte läskigt hur vänstern ser det som så att de egentligen äger allt som finns i din bank?
Siffror visade också på att staten INTE förlorade några skatteintäkter då fler vita jobb skapades. Men för vänstern spelar det ingen roll att fler äntligen fick jobba vitt (speciellt invandrarkvinnor som är en utsatt grupp) och att staten inte gick minus på det, det som spelar roll är den magiska "klyftan" och vanföreställningen om att man "tar" pengar från fattiga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar