onsdag 27 oktober 2010

Den som inte har något att dölja...

Vilken idiot var det som kom på det där? Det dummaste jag hört. Inte blir man förvånad av att det framförs av intelligensreserven heller.

Hur länge tänker svenska folket tillåta statens maktmissbruk? Hur mycket ska staten få snoka och få spara? Varför är de flesta svenskarna pantade socialliberaler, och ibland riktiga socialister, som ser staten som sin Allah? Och VAD FAN ÄR DET FÖR FEL MED FILDELNING?

Förr, när jag var yngre, tyckte att folk som trodde på att staten i framtiden kommer operera in ett chip är idioter, foliehattsnissar. Men jag börjar fundera nu. Att implementera det direkt går ingen med på, men om man tar det i små steg så kanske det kan gå vägen. Snart får vi väl säkert GPS-chip i våra ID-handlingar och bilar, så att staten kan övervaka dig till viss mån.

Vad händer då när vi får en korrumperad regering (det är en fråga om NÄR, inte OM, era efterblivna statsdyrkare) som plötsligt har sån stor makt över oss? Nej, det skulle aldrig hända i Sverige. Vi som är så goda människor och bryr oss om individer, det händer bara i primitiva länder som Iran... Nej nej...
Svenska folket, inkompetenta varelser
som verkligen förväntar sig att staten
ska byta deras blöjor.

3 kommentarer:

  1. Håller med till 100% Nu får det vara nog.

    SvaraRadera
  2. "Snart får vi väl säkert chip i våra ID-handlingar."

    Umm. Det har vi redan, men jag antar att du var sarkastisk. (Dock kan de nuvarande RFID-chippen bara läsas på några meters avstånd, tror något Japanskt företag har rekordet på ca 15 meter).

    SvaraRadera
  3. Dumfan, det är underförstått att jag syftar på GPS-sändare. Varför överskattar jag konstant mina läsare???
    http://www.svd.se/sportspel/nyheter/inopererade-chip-kan-bli-verklighet_3636371.svd

    SvaraRadera