onsdag 27 oktober 2010

Stackars Åkesson *gråter*

Åkesson portas från Nobelfesten. Buhuuuu. Jag vill också gråta ut i media om att jag inte får vara med. Varför ska politiker ha företräde, egentligen? Politikerna drar väl ner IQ-nivån rejält med sin närvaro, jättarna till trots.

Kanske lika bra att han inte får vara med, det finns annars risk för att han stormar ut om någon börjar prata om fred och rasism. Det räcker med sorti från Sverigetalibanernas sida.

Stackars stackars...

12 kommentarer:

  1. Du hade inte många hästar hemma.

    SvaraRadera
  2. Herrejemmini, Sverige er kjørt. Tusenvis av svensker kommer hit hvert år for trygghet og jobb. Hvorfor er det slik tror du?
    Sverige har omlag 7000 voldtekter i året, 250 drap årlig, gjenger i Sødertalje Gøteborg og Malmø, no-go zones for svennor.
    Må le av dere patetiske PK svensker - tallet på din blogg representerer nok din iq - hverken mer eller mindre.
    Jeg er forresten veldig ulik deg - liker du meg?

    SvaraRadera
  3. Geniet, googla ordet "fakultet".

    SvaraRadera
  4. Anonym 14.21:

    Vilket land pratar du nu om? Norge? Enda anledningen till att svenskar flyttar dit och jobbar periodvis är för att det är mycket bättre betalt. Precis som polackerna gör här i Sverige.

    SvaraRadera
  5. Hur ser verkligheten ut?

    Det avgör nästa val...

    Den som tror att lösningen på arbetslösheten och bostadsbristen är att ta emot 100 000 lågutbildade per år kan rösta på 7 klövern...

    Multikulti är död i Tyskland... Enligt deras statsminister.. Vad hade du skrivit om Åkesson sagt samma sak?

    Vem är intolerant och hatisk i svensk politik idag?

    Vem hetsar?

    Tror du att vi har lägre arbetslöshet och mindre bostadsbrist om 4 år med nuvarande politik?

    Varför vill inga andra länder ha 10 000 tals Somalier om de är en sådan stor resurs?

    SvaraRadera
  6. DU NORGE 14:21,

    Vi har ca 90 mord (drap) om året i sverige och ca 80-85% av dessa är inom familjen, (o)vänner, bekantskap. Hitta inte på en massa skit tack!

    SvaraRadera
  7. Haha, klockrent blogginlängg! Nej, hur skulle det se ut ifall pellejönsen Åkesson springer ut mitt under nobelmiddagen bara för att ngn säger ngt som inte stämmer överens med hans rasistiska åsiket?

    SvaraRadera
  8. haha... helt klockrent inlägg :D
    Keep the good work up!

    SvaraRadera
  9. "Jag vill också gråta ut i media om att jag inte får vara med. Varför ska politiker..."

    Gråta ut?

    Jimmie: "– Jag har väl inga speciella känslor men det är klart att att jag tycker att det är tråkigt..."

    Din definition av att "gråta ut" verkar...vara speciell. Om något så hade väl annars snitt-IQ:n gått upp lite om Jimmie varit där, med tanke på Mona Sahlin, Maud Olofsson, Peter Eriksson och Lars Ohly. De fyra kommer ju trots allt dra ner snittet betydligt och hör absolut inte hemma på en fest där man firar några av världens mest intelligenta människor.

    Du verkar dessutom vara förtjust i att uttala dig om saker du inte förstår (så ovanligt för bloggare). En del Sverigedemokrater lämnade Storkyrkan när en sektmedlem (jag gillar inte religion) började hylla en vänsterextrem demonstration mot just Sverigedemokraterna. Vad du (förhoppningsvis) inte visste var att demonstrationen hade planerats bl.a av våldsvänstern samt att samtliga av våldsvänsterns värsta sekter (AFA, RF, Rättvisepartiet Socialisterna m.m) hade varit med...och efter demonstrationen hade de gått runt och letat efter folk att misshandla.

    Just ja, de (våldsvänstern) hittade en kille som de trodde var Sverigedemokrat (vilket han inte var) och högg ner honom med kniv. Indirekt hyllade alltså sektmedlemmen ett mordförsök på en person som misstänktes vara Sverigedemokrat.

    Så speciellt konstigt att Jimmie lämnade kyrkan var det väl kanske inte. Däremot är det konstigt att han (och övriga) var där till att börja med. Direkt motbjudande att någon religiös sekt ska vara inblandad i svensk politik.

    SvaraRadera
  10. Illwill: "Däremot är det konstigt att han (och övriga) var där till att börja med. Direkt motbjudande att någon religiös sekt ska vara inblandad i svensk politik. "

    Är du dum i huvudet eller något? Vad fan är det för konstigt med att Sveriges största värdekonservativa parti deltar? Finns det något parti som är mer pådrivande för att kyrkan ska få en större och mer central roll i samhället i allmänhet, och skolan i synnerhet? Inte ens Kvisttomaterna är det.

    SvaraRadera
  11. Stackars er patetiska PKiter snarare.. Åkesson tar det iaf med stil genom att mest konstatera vad som faktiskt står i Nobels testamente..

    Vi vet ALLA hur det hade låtit om någon portade nån av sjuklöverns politiker så seriöst.. finns det ingen gräns för hur patetiska ni kan bli?

    SvaraRadera
  12. Men att Ohly stormar ut är inget problem?

    SvaraRadera