lördag 13 november 2010

SD begår ett misstag

Varför vill SD ha något att göra med DF? Jag gillar inte SD men jag kan erkänna att Åkesson är bland de mer intelligenta politikerna* medan Kjærsgaard inte är annat än Nordens intelligensreserv. Hade jag velat ha ett tredje rike som utgår från intelligens istället för raser skulle Kjærsgaard ha gasats ihjäl. Lyckligtvis för henne vill jag inte ha ett tredje rike.

Men det är positivt när SD begår misstag.

*Glöm inte att intelligent bland politiker fortfarande kan beskrivas bäst med principen bakom bilden:
Du må vara över medel bland politiker
men att vara smartare än Ohly är inte mycket 
att hänga upp i granen

4 kommentarer:

  1. Hej, tror du missuppfattar intelligens med korrekthet. J.Å. måste i vårt klimat vakta sina ord medan i Danmark kan man mycket mer säga vad man tycker, vill och tänker. Har extremt svårt att tro att Kjærsgaard är en "intelligensreserv" lika lite som att G.W.Bush var blåst.. Allt är ett politiskt spel!
    Vänligen /Tobe

    SvaraRadera
  2. Man häpnar över den logik som framkommer i dina ord att Pia Kjærsgaard skulle vara "ointelligent" och ha samröre med "tredje riket". Du skriver lite kryptiskt av någon anledning som jag är övertygad om att du inte förstår själv.

    Dansk Folkeparti har genom åren lyckats få ett stort inflytande i dansk politik genom en ansvarsfull flyktingpolitik och satsningar på att stärka den danska välfärden. De är tongivande och ett ansett parti.
    Pia K. besökte Höganäs i slutet av valrörelsen då jag hade nöjet att träffa henne och lyssna på hennes tal. Det är sådana politiker som behövs!

    Självklart har Sd allt att vinna på ett fördjupat samarbete och dra nytta av DF långa politiska erfarenhet.

    Det verkar snarare vara ett irritationsmoment ur din synvinkel?

    SvaraRadera
  3. Jävligt smart att raljera över politiker oh enung pojke med Downs syndrom. att en uppenbar nazi som du sedan gör en jmf med tredje riket tjänar ju bara att understryka vilken apskalle du är!

    SvaraRadera
  4. SD kommer att förlora med samröre med DfP eftersom DfP snabbt förlorar i populäritet i Danmark.

    SvaraRadera