måndag 8 november 2010

Låt USA vara ifred!!!

Varför jagar folk upp sig? Det är inte som att det var Ryssland, Kina eller Iran som spionerade här! Det är rätt av USA, någon måste hålla koll på terroristerna i Sverige när inte Sverige inte klarar av det på egen hand. Det är bara att böja sig framåt och ta in dildon. Inga sura miner. USA är DEMOKRATISKA så de har RÄTT att göra vad de vill. Det är ett DEMOKRATISKT land, hur svårt är det att fatta? Hört talats om 9/11???

1 kommentar:

  1. Tänk att ingen får rösta på Aftonbladet, Expressen, SVD eller DN huruvida vi anser att USA gör rätt eller fel. Det visar att Sverige fortfarande är rött som Nordkorea där media strategiskt spyr ut hat mot USA, något jag tar avstånd från.

    Jag anser att USA gör rätt i att spionera på terrorist täta Sverige. Jag tycker det är ok om mänskliga rättigheter kränks i form av tortyr för att kommar terroristerna på spåren. Det är helt ok att sända ut mördarpatruller i Sverige för att rensa upp bland farliga terrorister som Sverige inte har laglig makt att komma åt eller ens vet existerar.

    SvaraRadera