torsdag 4 november 2010

Sänk vårt studiebidrag, NU!

Varför finns det studiebidrag? Studiebidrag har bara ett enda objektiv: att ge misslyckade svenskar chansen att helt gratis misslyckas med sina universitetsstudier. Inför ett begränsat antal stipendier som studenter får konkurrera om. Alltför mycket skattepengar slösas på civilingenjörer och annat pack som istället borde syssla med städning och annat de är mer kvalificerade för.

5 kommentarer:

  1. Ja jag håller med det är bättre att bara de framgångsrika .. eller de som har föräldrar som är framgångsrika kan utbilda sig !

    Klassresor är orsaken till allt ont i världen!

    SvaraRadera
  2. Du. Vem är du? Varför är du så otroligt trångsynt? Man får betalt för att jobba, och man jobbar för att få betalt. Att plugga är ett enormt jobb och det tar mycket på psyket. Studiebidraget är inte bara lön, det är en enorm motivations boost. Klart som fan att vi ska ha vårat studiebidrag! Du beter dig som en typisk Villa Volvo Vovve 80:talist. Din utbildning var bra mycket lättare än dagens, så yttra dig inte om saker du inte känner till, hurr durr derp.

    MVH.
    Jovio.

    Ps. Lär dig tänka källkritiskt, plz! Aftonbladet är ingen säker källa!

    SvaraRadera
  3. antar att du inte har en hel gymnasieutbildning? du verkar ganska inskränkt..

    SvaraRadera
  4. Det är självklart att svagbegåvade, som inte skulle klara av att konkurrera med smarta studenter, irriterar sig över mitt inlägg. Det är trots allt ni som är förlorarna vid ett sånt systemskifte! Fullt förståelig reaktion.

    SvaraRadera