fredag 26 november 2010

Fredspriset 2011

Norrbaggarna borde ge nästa års fredspris till Wikileak. På så sätt kan de förbättra det skamfilade ryktet priset har.

3 kommentarer:

  1. jovars , men vem är förtjänt av att bli lika fredspristagare b obama (afganistan fema koncentrationsläger mfl), fredspristagare h kissinger (vietnam och alla krig sedan dess), y arafat och peres (ömsesidig slakt) , al gore , allmän lögnare och bedragare (enron), några bra fanns det väl

    SvaraRadera
  2. Är du säker på att Wikileaks främjar freden då?
    Tror knappast det. Att helt gå från den rådande diplomatiska ordningen kommer göra världen med sluten och snarare öka spänningarna, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Vilken del av världen kommer bli mer sluten? Nordkorea? Iran? Knappast, dessa länder är redan så slutna som det bara går. Vilka länder pratar du annars om? USA? Så du menar att vi ska låta bli att granska USA så att USA kan få vara slutet eftersom annars kommer en granskning bara leda till att USA blir slutet. Vilken slående logik!

    Fråga sen dig själv varför vi i väst allmänt är mer demokratiska och öppna än i länder som Nordkorea: Beror det på att vi var duktiga på att granska våra ledare eller beror det på att vi lät bli samtidigt som nordkoreaner var väldigt kritiska och granskningsglada vilket enligt din logik ledde till att Nordkorea blev det slutna land det är idag.

    SvaraRadera